Bild på penslar i Bror Hjorths ateljé

Stöd museet

Tillsammans blir vi ännu bättre!

Bror Hjorths Hus är en av Uppsalas främsta kulturinstitutioner. Museet är välkänt och välbesökt och förknippas med en konstpedagogisk verksamhet för barn och unga med både spets och bredd, en högkvalitativ utställningsverksamhet och ett trevligt och personligt bemötande.

Som företagare och privatperson kan du stödja museet på olika sätt. Det kan vara i form av sponsring, ett bidrag eller en donation.

För att lyfta vår verksamhet och göra museiupplevelsen ännu bättre finns det flera saker, både större och mindre som vi drömmer om. Kanske kan du eller ditt företag hjälpa oss att realisera vår drömmar?

Vi kan hjälpa ditt företag med t ex kund- och medarbetararrangemang, workshops, middagar, mingel eller mindre konferenser i en unik och inspirerande miljö. Museet kan förstås också se till att ditt företag exponeras mot en bred kulturintresserad publik.

Om du som privatperson vill stödja museet rekommenderar vi ett medlemskap i Bror Hjorthföreningen, museets vänförening. Med det visar du ditt intresse för museet och bidrar till ett varierat programutbud. Som tack får du rabatt på föredrag och konserter och på utvalda produkter i museibutiken, samt  inbjudningar till föreningens egna programpunkter. Från 2019 kommer dina förmåner att bli ännu bättre (detta presenteras under hösten 2018).

Kontakta museichef Tomas Järliden om vill diskutera sponsorskap, bidrag eller donationer.