Lediga tjänster

Vill du jobba hos oss?

Bror Hjorths Hus har sju tillsvidareanställda medarbetare, samt ett dussintal visstidsanställda. Visstidsanställd personal hjälper framför allt till med museets öppethållande, guidade konstvisningar, konstpedagogisk verksamhet för skolor och förskolor och konstskolor på barn och ungas fritid.

Visstidsanställd museivärd eller konstpedaog
Vi rekryterar ny personal vid behov. Om du är intresserad av att ingå i vår visstidsanställda personalstyrka så skickar du ett mejl med personligt brev och CV till museets infoadress. Vi tittar på din intresseanmälan när det blir aktuellt för oss att fylla med museivärdar och/eller konstpedagoger.

Som museivärd bör du ha minst ett år konstvetenskaplig eller konstnärlig utbildning på högskolenivå eller motsvarande, vara utåtriktad med service- och ansvarskänsla och inte vara rädd för att tala inför grupper av människor. Alla våra museivärdar förväntas kunna genomföra guidade visningar.

Som konstpedagog är det önskvärt att du har praktisk konstnärlig utbildning, gärna kompletterat med pedagogisk utbildning eller dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga.