Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sara & Samantha
med Hampus – SLUTSÅLT

Fredag 7 december kl 19:0020:00

80kr – 120kr

Sara & Samantha med Hampus i Bror Hjorths ateljé.

SARA & SAMANTHA
OCH HAMPUS

Fredag 7 december kl 19
Bror Hjorths ateljé

SLUTSÅLT!

——————–

Den dynamiska duon Sara Parkman & Samantha Ohlanders utökas denna gång med Hampus Norén och bildar den kanonbra trion Sara, Samantha & Hampus. Deras gemensamma samarbete började genom succéföreställningen Fäboland som turnerade för fulla hus runt om i hela Sverige 2016-2017.

Till Bror Hjorths Hus kommer trion med fiol, sång och orgel och varvar folkliga hits med Tina Turner, ljuv stämsång med vråldjupa skrik. Folkligt och farligt!

Parkman och Ohlanders, två av landets vassaste folkmusiker, har spelat sig genom land och rike sedan 2008. De har fört in folkmusiken i nya rum. Från bygdegårdar och teatrar till klubbar och feministiska festivaler.

——————–

Sara Parkman & Samantha Ohlanders

Feministiska och anti-nationalistiska folkmusiker med rötter i Härnösand och Järvsö. Duon har spelat tillsammans i över 9 år runt om i Sverige och Europa – bland annat med succéföreställningen Fäboland i samarbete med Riksteatern. De har blivit nominerade för Årets Traditionsbärare 2015 vid Folk & Världsmusikgalan och tog emot en nominering för Årets Trad med föreställningen Fäboland år 2017. Föreställningen Fäboland blev även utagen till Scenkonstbiennalen 2017.