Bror Hjorthföreningen
-stödjande företag

Gör ditt bidrag till kulturen synligt!

Låt din organisation bli företagsmedlem för 3 000 kronor per år.

Företag som värderar Bror Hjorths Hus och Bror Hjorths konst kan bli företagsmedlemmar i Bror Hjorth-föreningen och på så sätt stödja vårt arbete.

Årsavgiften för ett företagsmedlemskap i Bror Hjorthföreningen är 3 000 kronor. Som välkomstgåva får företaget en högkvalitativ kopia av en Bror Hjorthskulptur gjuten i terracotta, eller museets katalog (eller annan bok) om företaget redan har något av de förstnämnda.

Dessutom får företaget ett intyg på stödmedlemskapet, ”Vi stödjer Bror Hjorthföreningen”, utskrivet på finare papper och illustrerad med en bild av Bror Hjorth. Intyget kan med fördel ramas in och sättas upp i företagets lokaler.

Som kontaktperson och representant för företaget eller organisationen får du medlemsförmåner som fri entré till Bror Hjorths Hus, fri entré på programpunkter till ordinarie pris, rabatt på produkter i museibutiken, gratis kaffe till dig och en vän när du besöker museet, inbjudan till minst ett föreningsexklusivt evenemang per år samt information om museets och föreningens verksamhet.

Glöm inte bort att museet kan ge dig och dina arbetskamrater eller dina kunder en spännande, rolig och inspirerande upplevelse. Tillsammans med museets erfarna och kunniga konstpedagoger kan ni till exempel samarbeta kring några konstnärliga övningar, bekanta er med konsten i museet och äta och dricka något. Lokalerna kan också hyras för möten, after work eller kundträffar som kan kombineras med en visning eller konstworkshop.

Kontakta Bror Hjorth-föreningens kassör Ola Ljunggren Bergeå på olaljunggren@hotmail.com om ni vill veta mer om hur ni blir företagsmedlemmar.

Bror Hjorthföreningens företagsmedlemmar:

Arkitekterna Krook & Tjäder AB
Arne Skoglund Fastigheter AB
Beijer Alma AB
Bolander & Co
Carlsson Ring Fastighetsmäklare
Didner & Gerge Fonder AB
Eklundshof AB
HSB Uppsala
ICA Nära Folkes livs
ICA Torgkassen
Ingemar Rääf Bygg AB
Länsförsäkringar Uppsala
Mollbrinks Konsthandel AB
Nya Domtrappkällaren AB
Perspektivskifte i Ledarskap AB
Phosworks Digital Ideas
Sallén Elektriska AB
Stationen i Uppsala AB
TEXTAB Reklamproduktion
UNIK Partner Sweden AB

Stort tack för ert stöd till verksamheten!