Inför ditt besök

Välkommen att uppleva konsten på plats!
För att besöka oss behöver du under sommaren 2021 en förköpt biljett. Detta är en av våra åtgärder för att minska risken för smittspridning av Covid-19. Vi hoppas att du som besöker oss också hjälper till att göra besöket tryggt för alla.

Vi ber dig att stanna hemma vid minsta symptom, det gäller även om du är vaccinerad.
Stanna hemma till dess att du är helt frisk. Är du helt frisk är du välkommen att besöka museet.

Köp biljett
Museet är endast möjligt att besöka med förköpt entrébiljett. Biljetten kostar 20 kr och tidsbegränsad till max 55 min med start varje hel timme. Inpassering kan ske upp till 25 min efter biljettens starttid.

Antalet samtidiga besökare i museet är begränsat till max 15 personer/timme.

Biljetten köper du via Tickster

Om du inte kan eller vill köpa biljett via Tickster säljer vi eventuella restbiljetter i museet. Men du måste då ringa till museet (018-567030 tis-sön kl 12-15.30) när du är utanför för att höra om det finns plats. Vi kan tyvärr inte boka några biljetter.

Under besöket
Gå in via museets huvudentré och visa din biljett i receptionen. En museivärd kommer att ta emot dig och informera om besöket. Du kan därefter ta del av konsten i upp till 55 min.

Visa hänsyn till medbesökare och personal genom att hålla avstånd till varandra. Alla uppmanas att hålla minst 1,5 meters avstånd till varandra.
Eftersom det är lite trångt på sina ställen i museet ber vi dig ha tålamod och vänta på din tur vid eventuell kö. Du kan behöva vänta utomhus en stund för att det inte ska bli för trångt mellan besökare i entrén. Vi hoppas på din förståelse.

Tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta. Det finns handsprit på flera platser i museet.

Utgång kommer i första hand ske via trädgården.

Museibutik och fika
Det är möjligt att fika i samband med ditt besök.
Vi rekommenderar att du fikar utomhus efter ditt besök, fram till kl 16.
Kaffe/te, kylda drycker och fikabröd beställer du och betalar i kassan. Vi kommer sedan ut med dina godsaker.  

Vi ser helst att du betalar med kort eller Swish vid köp i museets butik.

Visningar och program
Inga visningar eller program i museet. Alla aktiviteter i museet är inställda under öppettid.
Vid några av konstverken finns länkar, i form av QR-koder, till filmer och texter som du kan ta del av på din mobiltelefon.

Digitala visningar, föredrag och konserter hittar du på museets hemsida, Facebooksida och YouTubekanal.

I nuläget kan vi varken ta emot förbokade grupper, eller grupper som vill komma på egen hand. Däremot erbjuder vi digital visningar för grupper och enskilda. Kontakta museet för mer information.

Ökad städning
Vi har ökat städfrekvensen för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök. Vi rengör områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer mer frekvent. Utöver det har vi ställt ut handsprit.